LADY V. – Expozitie de pictura by ANDREEA JUDUC | La Fierarie PUB BOEM Suceava
Warning: Creating default object from empty value in /home3/fierarie/public_html/wp-content/themes/diner/functions/admin-hooks.php on line 160

LADY V. – Expozitie de pictura by ANDREEA JUDUC


LADY V. – Expozitie de pictura by ANDREEA JUDUC

2012|10|11 - h13.
La Fierarie – Talcioc Cultural


Andreea Alexandra Stela Juduc – artist plastic si ilustrator de carte, revolutioneaza conceptul femeii vioara, prezentand-o pe Lady V.

De-a lungul istoriei, atat femeia cat si minunatul instrument au inspirat nenumarati artisti, printre care si Man Ray in 1924, cand a realizat fotografia “Violon d`Ingres” – inspirata la randul sau de arta pictorului si violonistului Dominique Ingres.

Dupa aproape un secol, Lady V., personificarea viorii si metamorfozarea acesteia in trup de femeie, prinde contur.

Nascuta din iubirea unei culori pentru sunet si pasiunea unui geniu, V. paseste gratios in lumina, glasul fiindu-i sunet cristalin de Stradivarius, iar talia fiindu-i sculptata parca de insusi primul creator al viorii – Andrea Amati.

“Creez pentru a aduce un zambet si o clipa de liniste in sufletele privitorilor; creez cu speranta ca lumea va vedea din nou culorile vietii, adevaratele valori si isi va asculta inima mai mult.

Ochiul indrageste arta. Urechea iubeste muzica. Sufletul meu adora vioara.” ANDREEA JUDUC


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home3/fierarie/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044