SPECTACOL DE GALA EXTRAORDINAR- „Iubeşte-mă…AMERICA!” de Claudia Motea & AL.G.Croitoru | La Fierarie PUB BOEM Suceava
Warning: Creating default object from empty value in /home3/fierarie/public_html/wp-content/themes/diner/functions/admin-hooks.php on line 160

SPECTACOL DE GALA EXTRAORDINAR- „Iubeşte-mă…AMERICA!” de Claudia Motea & AL.G.Croitoru


SPECTACOL DE GALA EXTRAORDINAR- „Iubeşte-mă…AMERICA!” de Claudia Motea & AL.G.Croitoru

2012|10|13 - h14.28
La Fierarie – Talcioc Cultural


Dupa un turneu plin de succes, in Europa si in America, la cererea publicului, iata din nou,pe scena teatrului romanesc, Super Comedia IUBESTE-MA…AMERICA!, in regia Maestrului AL.G.Croitoru si in interpretarea actritei romano-canadiene CLAUDIA MOTEA, care intr-un singur spectacol interpreteaza nu mai putin de opt personaje cu varste intre 25-80 de ani.

Iubeşte-mă…AMERICA! evocă povestea fascinantă a unei actriţe din Romania, Stela, care proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, întâmpină peripeţiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume.

Spectacolul  a fost premiat în Canada şi în România cucerind publicul spectator  atât prin conceptul său inedit de teatru-film, fiind o îngemănare între arta teatrală şi arta filmică, cît şi prin jocul actriţei româno-canadiene Claudia Motea,  care interpretează nu mai puţin de opt personaje cu vârste între 25-80 de ani, sub bagheta regizorală a maestrului AL.G.Croitoru.

În rolul principal, Stela, actriţa cântă, dansează, vorbeşte cu Statuia Libertăţii, devine înger păzitor îngrijându-şi aripile, prăfuite uneori, mănâncă stele cu iubitul ei, trăind sentimentul libertăţii în plin New York. De pe scenă Stela interacţionează cu celelalte şapte personaje de pe ecran.

La sfârşitul piesei fiecare spectator se  va regăsi cu siguranţă în povestea Stelei , înţelegând de ce, în cronici , Claudia Motea  este  numită  Giulietta Masina a zilelor noastre.


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home3/fierarie/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044